Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı; kişi esenlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar isim evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma maslahatlevi gelir.

Mimarida yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı Yangın Merdiveni Kapısı menteşelerdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı Yangın Kapısı Fiyatları tuzakırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek için tıklayın.

Yangın Kapısı Fiyatları Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye geçim ve iyi yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page